De clubtrainingen van het seizoen 2020-2021 voor de recreatieve schaatsers starten op woensdag 2 september 2020. Ook de initiatielessen en proeflessen starten opnieuw op die dag.

Omwille van de maatregelen tegen de verspreiding van het corona-virus mogen er momenteel, vanwege de stad Leuven, slechts 60 personen tegelijkertijd worden toegelaten op het ijs. Om toch zoveel mogelijk leden de kans te bieden minstens éénmaal per week hun sport te kunnen beoefenen, zullen de inschrijvingen voor het komende seizoen daarom uitzonderlijk worden opgedeeld in de leden die enkel op woensdag, enkel op vrijdag, en zowel op woensdag als op vrijdag komen trainen. De lidgelden zullen dan ook aan deze inschrijving worden aangepast. We doen er echter alles aan om het aantal te verhogen en iedereen aan bod te laten komen. De veiligheid blijft echter onze allereerste zorg.

Het is dus belangrijk van bij de start van het seizoen ingeschreven te zijn (zie Online inschrijven) zodat we het aantal schaatsers vooraf kennen. Wie nog niet is ingeschreven loopt dus het risico (nog) niet op het ijs te mogen. Omwille van de contact tracing zullen ook op elke training aanwezigheden worden opgenomen.

We volgen de maatregelen uiteraard voortdurend op de voet. Indien de maatregelen versoepeld worden, zullen we bekijken of we opnieuw kunnen overgaan tot een normale(re) clubwerking.

Ook de trainingen van de competitieve schaatsers starten op woensdag 2 september, die van het showteam op maandag 7 september.

Klik hier voor Online inschrijven.

 

 

               
  Informatie Gala Pirouette Skating Beker v/d stad Leuven Downloads  
           
 
 
Recreatief lid - Infobrochure
Competitief lid - Infobrochure
 
Info
Inschrijven
 
 
 
 
 
 
 
Regulations
Entry form
 
Competitors per category
 
 
 
Uitnodiging
Regulations
Inschrijvingsformulier
 
Deelnemers per club
Deelnemers per categorie
 
Timetable
Results
 
Statuten
Privacy
Trainingsuren
Sponsorbrochure
 
 
           
  Volwassenenschaatsen   IJsbaan Leuven Stad Leuven Links naar federaties
           
 
 
 
  Routebeschrijving