Kunstschaatsclub Pirouette Leuven en IJsbaan Leuven volgen nauwgezet de situatie met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) en volgen daarbij de adviezen en richtlijnen van de betrokken overheden. Deze adviezen en maatregelen zijn er op gericht om de gevolgen van deze virusuitbraak in te perken dan wel te vertragen. De nationale overheid besliste daartoe op donderdagavond 12-03-2020 om alle recreatieve, sportieve, culturele en folkloristische activiteiten te annuleren, ongeacht hun omvang en of ze openbaar of privé zijn. De maatregel gaat in vanaf vrijdag 13-03-2020 om middernacht, en dit tot en met vrijdag 03-04-2020, het begin van de paasvakantie. Ook de horeca wordt verplicht te sluiten in deze periode.

Gevolg gevend aan de oproep van de stad Leuven en de maatregelen die opgelegd worden door de nationale overheid, zal de ijsbaan helaas gesloten zijn vanaf 13/03/2020 tot nader order. Er zullen dan ook voorlopig geen trainingen plaatsvinden.

Wij hopen zo snel mogelijk jullie opnieuw op het ijs te kunnen ontvangen, en houden jullie uiteraard verder op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. We willen hieronder alleszins al enkele vragen beantwoorden die ongetwijfeld gesteld zullen worden.

Het bestuur van KPL.

 

Is Leuven de enige ijsbaan die gesloten is ? Uiteraard niet, de opgelegde maatregelen gelden voor heel België. Alle ijsbanen en clubs worden dus getroffen. Een aantal ijsbanen hebben onmiddellijk aangegeven pas te heropenen na de zomer, anderen (zoals Leuven) volgen de situatie verder op.

Ik heb lidgeld betaald, en nu kan ik niet schaatsen ? Voor de ijsbaan en de club is het overmacht, maar net zo goed voor jullie. Er zal vanuit de club dus zeker een gedeeltelijke terugbetaling voorzien worden. Hoeveel die precies kan/zal bedragen moet nog bekeken worden, en hangt uiteraard ook af van de periode dat er niet geschaatst kan worden.

Ik was ingeschreven voor een wedstrijd, maar die is nu geannuleerd ? Alle wedstrijden vanaf nu tot en met 4 april vallen weg, daar kunnen we niets aan veranderen. Heb je daar al een factuur voor ontvangen, maar nog niet betaald, dan hoef je dat ook niet meer te doen. Heb je wel al betaald, dan zal je in de komende dagen dat geld teruggestort krijgen op de bankrekening waarmee je betaald had.

De ijsbaan is gesloten, maar kunnen we in groep dan wel off ice trainingen doen ? De bedoeling van de maatregelen is om de verspreiding van het virus te vermijden. Het is dus geen goed idee om dan gewoon in (grote) groepen gewoon elders te gaan trainen. Sporten kàn en màg echter wel, mits je je aan een aantal regels houdt. Klik hier voor meer info.

 

 

               
  Informatie Gala Pirouette Skating Beker v/d stad Leuven Downloads  
           
 
 
Recreatief lid - Infobrochure
Competitief lid - Infobrochure
 
Info
Inschrijven
 
 
 
 
 
 
 
Entry form
 
Uitnodiging
Inschrijvingsformulier
 
Deelnemers per club
Deelnemers per categorie
 
Timetable
Results
 
Statuten
Privacy
Sponsorbrochure
 
 
           
  Volwassenenschaatsen   IJsbaan Leuven Stad Leuven  Grill 2018-'19
           
 
 
 
  Routebeschrijving
 Tevredenheidsenquête