Beste leden,

In het kader van de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus werden in een eerste fase alle wedstrijden tot en met 03-04-2020, en onmiddellijk volgend op deze periode, geannuleerd. Ondertussen worden er steeds meer maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Een aantal ijsbanen hebben ondertussen zelf aangegeven ook na 3 april dit seizoen de deuren niet meer te zullen heropenen.

In die optiek hebben de Koninklijke Belgische Kunstschaatsfederatie KBKF, de Koninklijke Belgische Snelschaatsfederatie KBSF, de Vlaamse Schaatsunie VLSU en de Fédération Francophone de Patinage Artistique FFPA dan ook gezamenlijk beslist per direct alle nog geplande competities en testen dit seizoen, alsook alle trainingen en activiteiten voor recreatieve schaatsers, te annuleren teneinde contacten en verplaatsingen te minimaliseren.

Voor de recreatieve leden zit het seizoen 2019-2020 er dus, helaas, op. Wij zien jullie echter zo snel mogelijk terug, hetzij na de heropening, hetzij in september bij de start van het nieuwe seizoen.

Zoals in de vorige nieuwsbrief aangegeven ontvingen alle leden van Kunstschaatsclub Leuven vanwege het bestuur dan ook een ‘refund’ ten bedrage van twee en een halve maand trainingsaanbod, en dit berekend op dezelfde manier als dit gebeurt bij een inschrijving later op het jaar. We hebben uitdrukkelijk voor een refund gekozen omdat (1) iedereen het extra geld wel kan gebruiken, en (2) we geen leden wilden ‘straffen’ via een korting op het lidgeld van volgend seizoen als de heraansluiting misschien niet zeker is, door bijvoorbeeld een gewijzigd lessenrooster.

Samen met de ijsbanen zullen wij in de komende weken in de eerste plaats zoeken naar trainingsmogelijkheden voor competitieve schaatsers en dit in een veilig en verantwoord kader, met respect voor de richtlijnen en maatregelen van de verschillende overheden. Het is voor hen uiteraard nog belangrijker geen maanden stil te liggen en zo het volgende seizoen in gevaar te brengen nog voor de start ervan.

Tot die tijd verwijzen we naar de suggesties met individuele oefeningen aangeboden door de federaties. Zie :  https://www.youtube.com/channel/UCTPIsHsMNqQXxXh34S3xWlA

Blijf gezond ! Volg de maatregelen ons opgelegd door alle overheden nauwgezet op !

Het bestuur

 

 

 

               
  Informatie Gala Pirouette Skating Beker v/d stad Leuven Downloads  
           
 
 
Recreatief lid - Infobrochure
Competitief lid - Infobrochure
 
Info
Inschrijven
 
 
 
 
 
 
 
Entry form
 
Uitnodiging
Inschrijvingsformulier
 
Deelnemers per club
Deelnemers per categorie
 
Timetable
Results
 
Statuten
Privacy
Sponsorbrochure
 
 
           
  Volwassenenschaatsen   IJsbaan Leuven Stad Leuven  Grill 2018-'19
           
 
 
 
  Routebeschrijving
 Tevredenheidsenquête