Beste leden,

Langs deze weg willen we jullie op de hoogte brengen van het laatste nieuws met betrekking tot de verstrengingen door de Federale overheid. De opeenvolging van de maatregelen gaat momenteel even snel als de opmars van het COVID-19 virus zelf.

Op 28/10 werd het Ministerieel Besluit gepubliceerd en dit heeft, toch onverwacht, nieuwe richtlijnen aan het licht gebracht.

Het MB maakt melding van een verplichte sluiting van alle indoor sportinfrastructuur, ook voor de -12 jarigen. Het MB gaat om middernacht in voege en is dus vanaf 29/10 van toepassing.

Hoewel wij als club alles in het werk stellen om onze leden op een veilige manier hun sport te laten beoefenen en hen te allen tijde perspectief willen bieden, zijn wij genoodzaakt deze maatregelen strikt op te volgen. De gezondheid primeert. We roepen dan ook op om alle maatregelen in acht te nemen, om op deze manier samen ervoor te zorgen dat we zo snel mogelijk, maar steeds op een veilige en verantwoorde manier, de activiteiten kunnen hervatten.

Wij blijven jullie op de hoogte houden van alle verdere ontwikkelingen.

Hou het veilig. Draag zorg voor elkaar.

Het bestuur.

 

Concreet :

  • Recreatieven : de training van vrijdag 30/10 gaat niet door. Op woensdag 4/11, vrijdag 6/11 en woensdag 11/11 waren er sowieso geen trainingen (Herfstvakantie). Dat wordt nu dus verlengd tot minstens donderdag 19/11.
  • Competitieven : tot minstens donderdag 19/11 worden alle indoor trainingen geschrapt. Voor kinderen geboren in 2008 of later zijn outdoor trainingen nog toegelaten.
  • Showteam : tot minstens donderdag 19/11 worden alle indoor en outdoor trainingen geschrapt.

 

Lees ook : https://www.standaard.be/cnt/dmf20201029_95782814

 

 

 

               
  Informatie Gala Pirouette Skating Beker v/d stad Leuven Downloads  
           
 
 
Recreatief lid - Infobrochure
Competitief lid - Infobrochure
 
Info
Inschrijven
 
 
 
 
 
 
 
Regulations
Entry form
 
Competitors per category
 
 
 
Uitnodiging
Regulations
Inschrijvingsformulier
 
Deelnemers per club
Deelnemers per categorie
 
Timetable
Results
 
Statuten
Privacy
Trainingsuren
Sponsorbrochure
 
 
           
  Volwassenenschaatsen   IJsbaan Leuven Stad Leuven Links naar federaties
           
 
 
 
  Routebeschrijving