IJsbaan Leuven is de enige ijsbaan in België die het hele jaar door geopend is. Enkel in juni is de ijsbaan enkele weken dicht om het ijs te vernieuwen. Er kan dus ook in de zomer volop geschaatst worden.

Adres : IJsbaan Leuven, Ondernemingenweg 1, 3001 Heverlee. Indien uw GPS deze straatnaam niet kent, gebruik je best "Ambachtenlaan, 3001 Heverlee."

Website : www.ijsbaanleuven.be

Website schaatswinkel : www.schaatswinkel.be

Routebeschrijving :

{slider=U komt vanuit Hasselt/Aarschot ?}

Neem vanop de E314 te Leuven de E40 richting Luik. Neem afrit 23 A (Haasrode/Bierbeek). Rij onder de brug door tot aan het ronde punt, neem hier de eerste afslag rechts. Blijf op het meest linker baanvak, en sla direct links af, de industriezone in. Ga op het T-kruispunt naar rechts, sla nu af bij de tweede straat naar rechts. Na 300 meter kom je aan op de parking van de ijsbaan.

{slider=U komt vanuit Tienen/Luik ?}

Rij de E40 op, richting Brussel. Neem afrit 23 (Haasrode/Bierbeek). Rij door tot aan het ronde punt, neem hierop de eerste afslag rechts. Blijf op het meest linker baanvak, en sla direct links af, de industriezone in. Ga op het T-kruispunt naar rechts, sla nu af bij de tweede straat naar rechts. Na 300 meter kom je aan op de parking van de ijsbaan.

{slider=U komt van Brussel ?}

Rij de E40 op richting Luik. Neem afrit 23 A (Haasrode/Bierbeek). Rij onder de brug door tot aan het ronde punt, neem hier de eerste afslag rechts. Blijf op het meest linker baanvak, en sla direct links af, de industriezone in. Ga op het T-kruispunt naar rechts, sla nu af bij de tweede straat naar rechts. Na 300 meter kom je aan op de parking van de ijsbaan.

{slider=U komt met de auto van Leuven ?}

Rij naar de Naamse Poort, rij de Naamsesteenweg op, tot over de spoorweg. Aan de verkeerslichten (kruising met de Hertogstraat) sla je linksaf. Volg de Hertogstraat tot voorbij de Kazerne van Heverlee (aan de rechterkant). Aan het einde van de Kazerne kom je op de kruising van de Hertogstraat, de Ambachtenlaan en de Ondernemingenweg. Sla hier links de Ondernemingenweg in. Na 300 meter kom je aan op de parking van de ijsbaan.

{slider=U komt te voet of met de fiets van Leuven ?}

Loop/rij naar de Geldenaaksebaan (Parkpoort). Loop/rij tot deze links omhoog draait en je de Milseweg aan je rechterkant tegenkomt. Loop/rij de Milseweg door tot je aan het bosweggetje komt. Blijf dit volgen en je komt aan het einde hiervan aan je linkerzijde de ijsbaan tegen.

{slider=U komt met het openbaar vervoer ?}

Van aan het station kunt U buslijn 4 of 5 gebruiken om tot bij de ijsbaan te komen. Voor meer info over deze busverbindingen kunt U terecht op de site van De Lijn. Op deze pagina vult U in gemeente "Heverlee", dicht in de buurt van "halte" "Heverlee schaatsbaan". Klik daarna op zoeken en U krijgt een volledig overzicht van alle buslijnen die hier doorkomen.

{/sliders}

Watch live streaming video from ijsbaanleuven at livestream.com

 

 

               
  Informatie Gala Pirouette Skating Beker v/d stad Leuven Downloads  
           
 
 
Recreatief lid - Infobrochure
Competitief lid - Infobrochure
 
Info
Inschrijven
 
 
 
 
 
 
 
Regulations
Entry form
 
Competitors per category
 
 
 
Uitnodiging
Regulations
Inschrijvingsformulier
 
Deelnemers per club
Deelnemers per categorie
 
Timetable
Results
 
Statuten
Privacy
Trainingsuren
Sponsorbrochure
 
 
           
  Volwassenenschaatsen   IJsbaan Leuven Stad Leuven Links naar federaties
           
 
 
 
  Routebeschrijving