Hét visitekaartje van onze club is het Showteam. Dit Showteam neemt al sinds haar oprichting in 1996 deel aan nationale en internationale evenementen. Optredens op het eigen clubgala, maar ook gala's van andere Belgische clubs en zelfs in het buitenland.

Jaarlijks wordt er toegewerkt naar een wedstrijd voor showgroepen in het buitenland (in principe in de Paasvakantie). Zo zette het Showteam zowel in 2009 als in 2010 op de Coupe d'Asnières (F) een prima prestatie neer. In 2011 behaalde het team een 2e plaats op La Griffe d'Argent in Argenteuil (F) en in 2011 en 2012 behaalde het de titel van Vlaams Kampioen op het VK voor showgroepen.

Het Showteam staat open voor zowel recreatieve als competitieve leden. Het seizoen start met een zomerstage (laatste week van augustus). Tijdens het seizoen zelf wordt er wekelijks één uur getraind in groep.

     

Wil je deel uitmaken van het Showteam, dan moet je slagen voor een auditie waarop vooral wordt gekeken of je een aantal belangrijke schaatselementen voldoende goed beheerst. Het behaald hebben van de vierde ster op de clubtesten, of op gelijkwaardig niveau schaatsen, is alleszins een minimumvereiste. Blijven oefenen dus, en wie weet kom jij dan ook in aanmerking !

 

 

               
  Informatie Gala Pirouette Skating Beker v/d stad Leuven Downloads  
           
 
 
Recreatief lid - Infobrochure
Competitief lid - Infobrochure
 
Info
Inschrijven
 
 
 
 
 
 
 
Regulations
Entry form
 
Competitors per category
 
 
 
Uitnodiging
Regulations
Inschrijvingsformulier
 
Deelnemers per club
Deelnemers per categorie
 
Timetable
Results
 
Statuten
Privacy
Trainingsuren
Sponsorbrochure
 
 
           
  Volwassenenschaatsen   IJsbaan Leuven Stad Leuven Links naar federaties
           
 
 
 
  Routebeschrijving