De clubtrainingen van het seizoen 2021-2022 voor de recreatieve schaatsers starten op woensdag 1 september 2021. Ook de initiatielessen en proeflessen starten opnieuw op die dag.

Ook de trainingen van de competitieve schaatsers starten op woensdag 1 september, die van het showteam op maandag 6 september 2021.

Alle leden betalen bij de inschrijving het vast gedeelte (90 euro). Het resterende gedeelte van het lidgeld dient betaald te worden voor 30 oktober 2021.

Leden die vorig seizoen hadden ingeschreven vóór 15 oktober 2020 en nu opnieuw inschrijven, ontvangen na hun inschrijving een mail met het nog te betalen saldo, rekening houdend met het betaalde lidgeld vorig seizoen en de periode waarin de club door de maatregelen tegen Covid 19 geen aanbod kon voorzien. Dit saldo dient betaald te worden voor 30 oktober 2021.

Leden die inschrijven na 30 oktober 2021 betalen het resterend gedeelte binnen de 30 dagen na de inschrijving.

Betaling in schijven van het lidgeld kan op aanvraag, en mits een jaarlijks te bepalen meerprijs. De RvB zal elke aanvraag individueel beoordelen. Bij inschrijving na 30 januari kan er niet meer in schijven betaald worden. 

Indien meer dan één lid van eenzelfde gezin zich als lid inschrijft, geniet vanaf het tweede gezinslid elk gezinslid van een korting van 25 € op het lidgeld.

 

Klik hier voor Online inschrijven.

 

 

               
  Informatie Gala Pirouette Skating Beker v/d stad Leuven Downloads  
           
 
 
Recreatief lid - Infobrochure
Competitief lid - Infobrochure
 
Info
Inschrijven
 
 
 
 
 
 
 
Regulations
Entry form
 
Competitors per category
 
 
Timetable
 
Uitnodiging
Regulations
Inschrijvingsformulier
 
Deelnemers per club
Deelnemers per categorie
 
Timetable
Results
 
Statuten
Privacy
Trainingsuren
Sponsorbrochure
 
 
           
  Volwassenenschaatsen   IJsbaan Leuven Stad Leuven Links naar federaties
           
 
 
 
  Routebeschrijving